Fotograaf Amsterdam | Fotograaf Deventer – Familiefotografie

Fotograaf Deventer – Marit van den Berg Photography

Na een heerlijke tijd in Amsterdam te hebben gehad, verhuizen wij deze zomer naar Deventer. Van augustus fotografeer ik dus ook in Deventer en omgeving.
Uiteraard zal ik zeker vaak nog te vinden zijn in de Randstad voor opdrachten.

Als meisje van 11 liep ik al rond met mijn cameraatje. Toen al vond ik het heerlijk om te kijken hoe ik een beeld mooi kon vangen. Tot op de dag van vandaag is deze blik niet veranderd. Ik hou van kijken in kaders, observeren en met gevoel een beeld mooi vastleggen.

In 2013 ben ik heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt als ZZP’er in de fotografie. Door de jaren heen heb ik diverse opdrachten gefotografeerd, zowel voor particulieren (zoals familieshoots en huwelijken; check https://www.maritphotography.nl) als voor bedrijven (zoals events en portretfotografie;  https://www.bedrijfsfotografie.maritphotography.nl).

Of ik nu een gezin fotografeer óf bedrijfsfoto’s maak voor een website, inleven is in mijn optiek essentieel. Ik buig graag mee met de klant, zodat ik werk kan inleveren waar hij/zij blij van wordt.

Door jouw wensen vooraf of tijdens de shoot te bespreken, kom je gezamenlijk op 1 lijn. Mensen op hun gemak brengen is daar ook zeker een onderdeel van. Als ik bijvoorbeeld een gezin fotografeer met jonge kinderen, fotografeer ik de kinderen zoals ze zijn. Ik forceer niets, maar geef hen juist de ruimte. Op deze manier ontstaan de mooiste en meest pure beelden.

Portfolio

Fotograaf Deventer. Zoek je een fotograaf in Deventer en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn portfolio? Kijk op mijn site voor particulieren: https://www.maritphotography.nl en bedrijven: https://www.bedrijfsfotografie.maritphotography.nl

Hier vind je ook meer over mijn werkwijze en de prijspakketten voor Baby en Familie, zwangerschapsfotografie.

 

Vanaf autustus kun je me boeken in Deventer.

    fotograaf deventer
    Foto gemaakt door Renate Fotografie