Fotograaf Amsterdam | Baby en familie fotografie, zwangerschapsfotografie

+31 654 72 34 15

Title Image

Reviews

Super leuke familie fotoshoot gehad!

Begeleiding tijdens de fotoshoot is heel goed. Marit zorgt voor een ontspannen sfeer wat een zeer positieve uitwerking heeft op de foto’s. Zij is rustig, vriendelijk, neemt alle tijd, leuk met kinderen. Het was een hele leuke ervaring met als resultaat geweldige foto’s. Marit van den Berg Photography is een aanrader!

Familie Woudsma

Op een heel natuurlijke manier vastgelegd

Dank je wel Marit voor alle geweldige foto’s. De fotoshoots die wij met Marit hebben gedaan, zijn heel ontspannen en gezellig en het resultaat is schitterend. Mooie foto’s van bijzondere momenten op een heel natuurlijke manier vastgelegd. De foto’s zijn zeer professioneel bewerkt, we zijn heel blij! Tot snel weer!

Familie Bronkhorst

Blij met het mooie resultaat!

Hele leuke familyshoot gehad met Marit in het Westduinpark. Marit heeft goede tips en ideeën en ook eigen inbreng wordt gewaardeerd. Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer en fotografie van erg goede kwaliteit We zijn heel blij met het mooie resultaat!

Noortje Hendriks

Wat een mooi resultaat!

Wat een mooi resultaat! Marit zorgt er wel voor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en dat zie je terug in de foto’s. Het was eigenlijk een familie uitje, dat Marit heel ongedwongen vastlegt. Met als resultaat: hele leuke, spontane en mooie foto’s. Marit heeft een heel goed gevoel voor ‘t juiste moment te kiezen. Een echte aanrader!

Familie Drost

Goed oog voor mooie composities en licht

Marit is een heel opgewekte en ontspannen fotograaf waardoor wij ons tijdens de shoot ontzettend op ons gemak voelden. En dat is duidelijk te zien aan de foto’s! Daarnaast heeft ze ook een heel goed oog voor mooie composities en licht; alles bij elkaar levert dit zeer mooie fotos op en de shoot is heel leuk om te doen!

Carlien Luykx

Oog voor detail, belichting en compositie

Marit kwam bij ons een familieshoot doen ter ere van de geboorte van ons 2e kindje (Hannah), die toen 4 maanden oud was. Mijn echtgenoot was vantevoren enigszins sceptisch, maar dat bleek onterecht! Al vanaf het begin was de sfeer met Marit heel ontspannen, relaxt, gemoedelijk en gezellig. Iedereen was direct op zijn gemak, en daardoor kon Marit een paar uurtjes uit ons leven fotograferen, zonder dat er echt geposeerd hoefde te worden. Marits kracht is dat zij het dagelijkse leven heel mooi kan vastleggen, gewoon zoals het is. Zij heeft oog heeft voor detail, belichting en compositie, en heeft veel ervaring met kinderen. Wij zijn heel blij met de foto's, en boven alles is Marit een geweldig leuk mens! Wij raden haar aan iedereen aan!

Wendy Smits-Malskat

Fantastisch resultaat

Wij hebben Marit leren kennen tijdens een huwelijk; haar persoonlijkheid en manier van fotograferen sprak ons direct aan. Onopvallend aanwezig en toch op het juiste moment het perfecte plaatje weten te schieten. Dat bracht ons op het idee om een familie shoot met haar in te plannen. Tijdens een winterse middag in een ontspannen sfeer in het Kennemer duingebied rondgestruind waarbij Marit direct mooie settings en composities zag; zij heeft ons daar op ongedwongen en op natuurlijke wijze weten vast te leggen! Het was een heerlijke middag met fantastisch resultaat. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen Marit zeker ook nog benaderen voor andere feestelijke gelegenheden!

Thomas & Esther

Super mooie foto’s!

Wij hebben een hele leuke familyshoot met Marit gehad. Marit was zeer flexibel in de planning, zij maakt de foto’s op een hele natuurlijke manier en je hebt nauwelijks door dat ze er is. De foto’s zijn erg mooi geworden en we zijn heel blij met een mooi cadeau voor mijn ouders.

Familie Tijsseling